Veibeskrivelse fra Oslo:

2WD - Lørdag

Jostein og Øystein kom fra Bergen for å forsvare BOMBKs ære i siste NM-runden for 2008-sesongen.

Utsikt fra banen; landlige omgivelser for urbane striler...

Jostein Helland

Josteins B4

Josteins copilot! Også kalt "The Grasshopper" :-)

Teknisk kontroll

Svære hopp... tiltenkt 1:8 OR

...kombinert med grovt underlag

Resulterte i et deleforbruk langt ut over det vanlige for undertegnede...

2wd tittelen var i praksis avgjort før helgas runde. Kun teori kunne frata Ketil Pettersen fra Trondheim seieren. Kjell Gunnar Guttormsen har kommet som en kanon i elbuggy denne sesongen og fightet med Ketil om seieren i denne runden. Men Ketil klarte å dra det iland, med seier i finale A2 og A3.

Bra oppmøte i 2wd klassen med full B-finale :)

2WD action

A-finalen 2WD

Flott lakkering!

Nei og nei... hva i #¤%&/! skal vi gjøre med han trønder'n?...

Sammenlagt i NM manglet KGG et løp fra å komme på pallen. Og dermed ble det andre plass til BOMBK og Jostein med knappest mulig margin, a poeng med Ole Steen Karlsen.

Ketils B4. Ketil er forøvrig nå fullsponset av Team Associated - way to go mon!

1, 2, 3 i NM 2008 AE-B4 all the way...

Resultater 2wd:

Brukbart oppmøte med 19 startende!

Sammenlagt for hele 2008-sesongen:

Vi gratulerer Ketil med nok en flott NM-tittel! Det skal nok bli en tett fight også i 2009!

4WD - Søndag

Jostein hadde sjans på 4wd tittelen, men måtte vinne. Men det ville seg ikke og det ble fjerde plass på Jostein, men flott sjuende plass på Øystein.

Ketils B44

Noen valgte å bo litt utsatt :-) Heldigvis kom det ingen 1:5 bil flygende...

Her lades det til den store gullmedaljen!

Roy Magne Gjemble sjekker støtdemperne

Den unge kometen Ole Steen Karlsen studerer resultatlistene, ikke helt fornøyd denne gangen...

Resultat 4wd:

Litt skuffende deltakelse denne runden! Ikke minst med tanke på at OMK hadde 27(!) startende på et klubbløp i år...

Ketil tar the double som han har fått for vane å gjøre - gratulerer igjen!

Takk til Jostein Helland for tekst og bilder fra 21.9.08. Takk til Stein Ove Nordahl for bilder.

Når vi ser på sammendragene i begge klassene ser vi at det kun er 5 personer som har kjørt nok NM-runder til at de får full uttelling i sammendraget. Sammenlignet med totalt antall deltakere utgjør dette 19% i tohjulstrekk og 23% i firehjulstrekk. Mon tro om ikke tiden snart er moden for ett stort NM i stedet for runder? Tror det kan bli et kjempestort løp! Og med tanke på antallet klubber og baner burde det være nok "regional aktivitet" nå for NC-løp:
-Bergen og Radøy på Vestlandet
-Steinkjer og Trondheim i Midt-Norge
-Kodal, Oslo og Spydeberg på Østlandet

-Tromsø og Bodø i Nord-Norge

Se ellers debatt om dette her

SHY raste nedover i sammendraget, da han måtte stå over en runde - og løpet i Trondheim dessverre ble underkjent av NMF - slik at han da manglet ett løp i sammendraget... KGG manglet også en runde for å kunne være helt i teten - 2009 skal nok bli et heftig år!