Det lå en stund an til "rekord" i antall deltakere, med over 20 påmeldte i 2WD en stund... dessverre ble det noe frafall, men oppmøtet ble likevel veldig bra. Synd at Karl-Atle (god bedring!), Bjørn-Tore og Alex ikke kunne komme.

Veibeskrivelse til banen: (dobbeltklikk i bildet for å zoome inn!)

Grundig research ble foretatt før bygging av WOD. Vi var på befaring på skateboardparken på Jordal Amfi.

2WD - Lørdag

Jon Åge og Gøran hilser velkommen

Lørdagens deltakere

Full aktivitet i OMKs digre pit-område

"Debutant" Rune Karlsen med lånt B4. Årets norgesmester i 1:8 OR bet ordentlig fra seg også med batteridrift! Han kvalet inn som nr. 2 og endte til slutt på en 3. plass.

Noen høyere?

Jarle Hoel i rampa

Full speed ahead med Ole Morten Finnset fra Trondheim!

Ole Steen Karlsen goes wide

Klart for start i B-finalen

Før start av A-finalen (foto: Sabben)

Etter kvalene var startrekkefølgen: Ketil, Rune, Frode, Jostein, SHY

Jostein Helland til høyre (foto: Sabben)

Ole Steen Karlsen i farta (foto: Sabben)

Ketils B4 (foto: Sabben)

Ketil i lufta. SHY foran. Jostein i forgrunnen (foto: Sabben)

Ole Morten Finnset jakter på Jarle Hoel (foto: Joakim)

Josteins B4 lurer i gresset med brukket bakre dempertårn (foto: Sabben)

Fjordårets norgesmester var en kald fisk hele helgen (og kommenterte at varm fisk vel ikke finnes :-)

Bjørn Dahl bytter n'te dempertårn

Rune Karlsen klar til start i kvalene. Morten Bremsrud til høyre.

"Det ringer en fra Notre Dame..." (Frode, ta ut hetta neste gang ;-)

OMKs webmaster Rolf Knap "King of Kaos" Dahl, med revehale og det hele...

B-finale feltet linet opp

Premiebordet for 2WD, lørdag

Beste U-16 fører ble Ole Steen Karlsen. Beste debutant ble Rune Karlsen. Vinner av B-finalen ble nok en debutant, Rune Berget.

17 deltakere totalt i 2WD, slett ikke verst!

Pallen for NM-runde 4: På første Ketil, på andre Frode, på tredje Rune Karlsen

Her ser vi sammenlagtresultatene. Totalt har 28 førere deltatt i årets NM-runder.

Sammenlagt for NM 2WD. Ketil på første, Frode på andre, Alex på tredje (dessverre ikke til stede, helprofft redigert inn med PhotoShop :-)

Før helgens siste og avgjørende NM-runde i klassene 2WD og 4WD, stod mestertittelen åpen mellom Frode Skauen og Ketil Pettersen. Lørdagens runde i 2WD ble avgjort i tredje finaleomgang. Etter de to første omgangene hadde Skauen og Pettersen en seier hver. Siste omgang ville dermed avgjøre. Med rundeseier til SuperTrønder'n, avgjorde han sammenlagtresultatet også.

Klikk her for en flott video laget av Andreas Daving!

"Mmmmm... champagne... mmm..."

Ketil prøver å unngå å bli dynket ved å springe opp i rampa. Frode bare ventet på inner'n...

Blinkskudd! (foto: Sabben)

4WD - Søndag

Ikke like fint vær som på lørdag, ganske overskyet. Men det ble kun noen få dråper regn, så man kan ikke klage!

Deltakerne i 4WD på søndag

Team Slide (1:8 TR) is back! Kjell Vidar Ytternes (teknisk kontroll) og Kjell Sveberg. Kjell lurer på "hvorfor parkerer jeg i rampa hver gang?"

Christian Larsen blir jaget...

Løpsleder/speaker Jon Åge Olsen og dommer Gøran Langsholt gjorde en fantastisk jobb!

Flotte høstfarger og raske biler...

"Panorering" er ikke lett å ta av disse bilene - men øvelse gjør vel mester...

Starten på en av B-finalene. Andreas (første startspor) har tydeligvis best reaksjonsevne her!

Frode "spiser 10 reimer til frokost" Skauen fikk bilen kjøreklar flere ganger etter hektisk mekking...

Ketils BJ4 med 5-celler og 4,5 turns motor

Denne mannen leker ikke butikk...

Jostein "Erik Håker" Helland hadde glemt slalombrillene hjemme!

Premiebordet 4WD

Beste U-16 i 4WD ble Øystein Eidsvik Flint fra Bergen

Beste debutant i 4WD, Kjell Sveberg fra OMK (klubbens kasserer)

Etter kvalene var Ketil TQ, og SHY nr. 2. foran Jostein. Frode var nede på en 5. posisjon etter div. tekniske problemer. Dette skulle dessverre også ødelegge enhver mulighet for Frode i finalene. Ketil vant første og siste finale. Frode vant finale nr. 2.

Pallen for NM-runde IV: På første Ketil, på andre SHY, på tredje Frode. 2x Losi XX4 på pallen! Ikke verst for en "discontinued" bil!!!

Hoppla!

Som vi ser så har 24 førere deltatt i årets NM-runder for 4WD. Frode lå veldig godt an før siste og avgjørende runde, han trengte ikke å vinne. Ketil hadde derimot muligheten til å bli norgesmester dersom han stakk av med seieren. Som sagt så gjort!

Pallen sammenlagt i NM 2007: Nr. 1 Ketil, nr. 2 Frode, nr. 3 Jostein

Tid for sjampis!

La oss håpe disse gutta ikke blir stoppet i promillekontroll på vei hjem...

Selv hadde jeg som ambisjon å komme blandt topp-5 denne sesongen, og det gikk jo akkurat i begge klasser! Til og med en tur på pallen! :-)

En stor takk til alle som hjalp til, flott bane og flott arrangement! De som hjalp til var: