Saint'ja!!! No va de nå klart førr å kjør NM-roinde i Trondhjæm sjø!!!

Spenningen lever enda i årets NM!

Trondheim RC-bilklubb sto som arrangør for årest tredje NM runde i elbuggy. Det var brukbart med tilreisende deltakere, og både sør- vest- og øst- Norge var representert. Imidlertid var det dessverre få lokale førere som stilte til start, slik at det ble et relativt lite løp med kun såvidt full finale i begge klasser. Men om ikke Trøndelag kunne stille med så mange deltakere, så stilte de med en flott bane, stort sett supert vær, et godt arrangement, og landets beste RC kiosk.

Veibeskrivelse:Lekker bane i Trondheim


Overnattingsfasilitetene på campingplassen ved banen kanskje ikke like bra…


2WD - LørdagKlar til start under blå himmel


Arild optimist før start med sin nye Losi. Eller prøver han å selge den allerede…?


Frode kutter svingen


Jostein gir jernet


Ketil - uslåelig på hjemmebane


Ketils nye stikkeradio


Landets beste RC-kiosk


Mekketeltet


Frode "Spektrum" Skauen

Ketil Pettersen fra arrangørklubben viste seg tidlig som den raskeste føreren, han flesket til med banerekord, TQ og vann alle tre finalene. Spesielt i kvalene luktet det EM tempo av Ketil, som var hele 12 sekund foran evigunge Frode Skauen fra LMBK, som tok andreplass. Bjørn Tore Helland fra Radøy RC kjørte nesten helt feilfritt og sikret seg tredjeplassen.

Med 3 av 5 runder avviklet ser det ut til at NM tittelen i 2wd blir en jevn fight mellom Ketil og Frode.Pall 2wd. Fra venstre: Frode, Ketil, Bjørn-ToreSom vi ser så har Ketil et ørlite overtak sammenlagt etter 3/4 runder ferdigkjørt, men dette er ikke avgjort enda!


4WD - Søndag


Familien Pettersen


Ketil jakter på Frode


Jostein Helland


Karl-Atle i aksjon


Vann og leire blir dirty stuff


Pga. regnskur ble det hektisk aktivitet i depotet med rengjøring på søndagen i 4wd 


Mens andre deltakere tok det hele med stor ro… Dagen ikke helt den samme uten for Børge Eriksen…

Av annen action i helga kan vi nevne innbrudd og sjokolade og mynt- tyveri i bua. Og undertegnedes test av den den nye ”styr en – kjør to med spektrum” taktikken…

Etter å ha vunnet de to første NM rundene hadde Frode Skauen et stort overtak før søndagens 4wd. Det var nok en del skjelving i buksene til konkurrentene for at Frode skulle ta Losien sin til enda en NM runde seier og nærmest punktere spenningen så tidlig i sesongen. Frode kjørte også meget bra denne helgen, men etter meget jevn fight var det Ketil Pettersen som dro i land seier i de to siste finalene og dermed årets første 4wd seier utendørs. Alexander Haugland fra Radøy RC ble nr tre.Pallen (vi ser her tydelig hvor uttrykket kommer fra :-) 4wd. Fra venstre: Frode, Ketil, AlexanderFrode har fortsatt en komfortabel ledelse sammenlagt i 4WD, skal vel mye til for at han skal kunne rote bort sammenlagtseieren nå...

Vi gratulerer helgas vinnere, og etter at Tromsø løpet har blitt avlyst har vi nå bare Oslo å se frem til. 22-23 sept, folkens!

Takk til Jostein Helland for denne rapporten og bildene!


Klikk her for en flott video laget av Bjørn Tore og Karl Atle Helland!

En stor takk til arrangørene, flott bane og flott arrangement!

Mer info finner du på klubbens hjemmeside, www.trcbk.no

Kom gjerne med utfyllende info!

Svein Harald Ytternes, 15.8.07